چهارمین جشنواره بینالمللی کاریکاتور رسانههای دیجیتال با حضور مسئولان استانی و کشوری و اهالی فرهنگ و هنر ضمن معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در این آیین گفت: تبریز با اتکاء به نیروهای اثرگذار فرهنگی و هنری و این جریان زاینده آمادگی برگزاری رخدادهای مهم کشور و جهان را دارد.
محمد محمدپور افزود: انتخاب تبریز ٢٠١٨ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی بستر و شرایطی را فراهم آورده تا در حوزههای مختلف برنامههای متنوع و نوآورانهای در سطح استان اجرا شود و امیدواریم این شروع در همهی عرصه ها تدوام داشته باشد و همهی مدیران استانی و کشوری همت و ارادهی خود را به این امر مهم معطوف بگردانند تا جایگاه اصلی تبریز در کشور و جهان نمایانتر شود.
وی تاکید کرد: تبریز ٢٠١٨ با همراهی و همدلی همه مدیران و مسوولان و مردم میتواند معرف شایستگیهای تبریز و آذربایجان در عرصههای مختلف باشد.
وی گفت: دهمین جشنواره رسانههای دیجیتال از رویدادهای اثرگذار در سطح کشور است و برگزاری این جشنواره در تبریز نشان از ظرفیت و پتانسیل استان در این حوزه دارد.
محمدپور تصریح کرد: در استان ما به واسطه نیروی انسانی کارآمد، ظرفیتهای گستردهای در همه عرصهها وجود دارد و تبریز با اتکاء به این نیروهای اثرگذار و این جریان زاینده آمادگی برگزاری رخدادهای مهم کشور و جهان را دارد.
- وی تاکید کرد: در برهه کنونی که دنیا در مرحله گذر و رسیدن به توسعهی پایدار است، امیدواریم هنرمندان و اهالی فرهنگ بتوانند به بهترین نحو نقش خود را ایفا کنند.
- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره به شاخصههای هنر کاریکاتور گفت: هنر کارتون و کاریکاتور با قابلیتهای فراوانش از جمله اغراق، موضوع، سادگی و تکنیکهای متنوع توانسته است در عرصه دیجیتالی نیز همسو و همگام رشد کند.
وی افزود: جذابیت شخصیتها و صریح بودن بیان کارتون و حتی تحرک آن که به انیمیشن انجامیده با ذائقهی جوان امروز سازگار است. در عین حال که کارتون به دلیل گستردگی خلاقیت مانند برخی هنرها توسط تکنولوژی نابود شده است، به دلیل همین خلاقیت به ابزار عرصه دیجیتال نیز تبدیل شده است.
https://www.isna.ir/news/97022212089/